Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator websiteTeamcoaching | Ann Devynck

Je teamwerking optimaliseren? De creativiteit, het probleemoplossend vermogen en samenwerking boosten?

Met teamcoaching willen we de communicatie en samenwerking in het team naar een hoger niveau tillen.     Daarnaast kan teamcoaching een uitweg bieden wanneer een team in een impasse verkeert of weerstand biedt bij verandering.

Afbeelding
Team Coaching
Team Coaching

Team Coaching

In het traject verwerft het team de attitudes, vaardigheden en inzichten om op een optimale manier met elkaar in dialoog te gaan en tot gedragen beslissingen en heldere engagementen te komen.   Zelfinzicht wordt gestimuleerd en door middel van verschillende interventievormen wordt het team uitgedaagd om verantwoordelijkheid te nemen en geformuleerde acties in de praktijk toe te passen.

 

Verschillende thema’s kunnen aan bod komen :

*  Waar staan we nu als team en waar willen we naartoe ?

*  Wat zijn de sterktes en valkuilen van het team op basis van het teamprofielen ?

*. Wat dient het team te ontwikkelen ?

* Hoe kunnen we als team op een respectvolle en authentieke manier met elkaar praten?

 

Tijdens teamcoaching worden patronen en  teamdynamieken duidelijk. Teamleden ontdekken hoe ze onbewust en ongewild de huidige realiteit in stand houden en wat er nodig is om de gewenste verandering te creëren.    Hierdoor kan elk teamlid eigenaarschap nemen en samen al lerend tot een verbetering komen van hun performance alsook onderlinge relaties met alle stakeholders.   Het team komt dus tot een hoger ontwikkelingsniveau en dit resulteert in een efficiëntere, energieke en optimale samenwerking.  

Belangrijk :  Laat spanningen in je team niet sluimeren, want dit kan soms een zware tol eisen. Medewerkers raken gedemotiveerd, ervaren veel stress en vallen uit.

BEMIDDELING

Waar mensen samenwerken, is het normaal dat er conflicten zijn. 

Tijdens bemiddeling helpen we mensen om samen in gesprek te gaan en helder in beeld te brengen waar het echt om gaat, zodat ze zelf en samen met elkaar tot een duurzame oplossing komen.         Op momenten van crisis of grote spanning is een objectieve bemiddelaar soms nodig om de situatie te deblokkeren.     Dat kan zorgen voor groei op persoonlijk niveau en ruimte om effectieve stappen te zetten.


Wat klanten over Ann zeggen

Sophie Seghers
Sophie Seghers
Ann combineert haar analytisch inzicht met zin voor continue optimalisatie met complexe teams en projecten. Haar mensgerichte aanpak, vertrouwensband die ze snel opbouwt en tevens het doel voor ogen houdende, typeert haar.
Bart Van Doorne - Teamcoaching
Bart Van Doorne
Ik leerde Ann kennen als een op en top professional. Gedreven, goede focus, steeds rechtdoor. Ann heeft het talent om een team sterker te maken, maar ze zal voorop gaan indien nodig. Ann heeft altijd met me meegedacht en zocht steeds proactief naar een oplossing.
Discreet, vastberaden en gefocust.
Kris Cuypers - teamcoaching
Kris Cuypers
Ann is a true professional in every sense of the word. She's able to link business goals to team development like no other. Furthermore she's just a great person to work with!
Johan Portier - CEO Leaseplan
Johan Portier
Ann is een dynamische professional die als geen ander met een team aan de slag gaat. Haar directe en open communicatie, tesamen met een transparant en eerlijke aanpak, werken zeer goed en zorgen voor inzichten en doorbraken. Ann is een sterke coach, die fun en verbinding laat samensmelten in teamcoaching.