Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator websiteLoopbaan Coaching | Ann Devynck

Heb jij het lef om je eigen loopbaan zelf in handen te nemen?

  •  Je werk moet voor jou een positieve uitdaging zijn, die je plezier en voldoening geeft. Je wil stress of futloosheid achter je laten.
  • Je voelt de nood om even uit te zoomen en je te bezinnen over je toekomst. Met je lijstje energiebronnen in je achterzak kan je beter beoordelen of een job bij je past of niet.

  • Je wil stilstaan bij de waarden die voor jou belangrijk zijn, en bekijken hoe je ze een prominente plaats kan geven in je verdere beroepsleven.

  • Je hebt het lef om eindelijk uit die gouden kooi te stappen

Afbeelding
Ann Devynck - loopbaancoaching
Ann Devynck - loopbaancoaching

Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken. (Confucius)

Steeds meer mensen hebben nood aan :
Een plaats waar ze zich goed voelen en zichzelf kunnen en mogen zijn
Een inspirerende werkplek waar ze hun talenten kunnen inzetten
Een omgeving waarin talenten (h)erkend en gewaardeerd worden

Brené Brown, omschrijft dit in haar boek Braving the Wilderness als BE YOU, BELONG, BE SEEN.

In loopbaancoaching werken we rond thema’s als wat wil ik, wat kan ik , wie ben ik en welke acties moet ik nemen.  We gaan op zoek naar je talenten, die er voor zorgen dat je sneller, beter en met minder inspanningen goede resultaten behaalt.

Resultaat :
Als je jezelf kunt uitleven in je passie, in een omgeving die aansluit bij wie jij bent, sta je sowieso sterker in je schoenen en beschik je over meer zelfvertrouwen, energie én mentale rust!

Thema’s die aan bod kunnen komen

  • vinden van betere work-life balans

  • hulp bij het opstellen van cv, linked in, solliciteren

  • samen zoeken naar een nieuwe uitdaging

  • helpen maken van keuzes

  • voorbereiding van gesprek met leidinggevende om de huidige jobinhoud bij te sturen

 

Kan jij net zoals Domino je werk moeilijk loslaten?

Durf jij zoals Nathalie te focussen op jezelf?

Durf jij de stap naar een nieuwe job zetten?


Wat klanten over Ann zeggen

Karen S.
Mijn gesprekken met Ann waren een zeer aangename en zeer verhelderende ervaring. Ze gaf me geen kant en klare oplossingen, geen boekje met welke stappen te zetten in mijn leven. Ze hield me wel een spiegel voor, die zowel de positieve als de mindere kanten van mezelf lieten zien.
Luc De Beuckelaar - loopbaanbegeleiding
Luc De Beuckelaar
Ik heb meer inzicht gekregen in wat ik graag doe . Ik leerde ook dat ik mag kiezen welke jobs ik wil en dat ik niet het eerste beste moet pakken om bezig te zijn. Ik kreeg ook meer zelfwaarde.

Ann was steeds open, to-the-point, aangenaam, professioneel en weet héél goed waar ze mee bezig is.
Marc DB
Marc ging na 4 uur loopbaanbegeleiding met volle overtuiging solliciteren:
"De gesprekken die we gehad hebben, waren voor mij nuttig omwille van het feit dat ik inzicht heb gekregen in het nut van een functionele CV. Deze is reeds verschillende malen enthousiast onthaalt !
Wat ik ook geleerd heb tijdens de sessies is gepast reageren op jobadvertenties… wat zoeken ze effectief, wat is belangrijk en hoe ga je hiermee aan de slag.
Philip
Philip bereidde zich voor op de selectieprocedure van hoofdinspecteur bij de politie.

Het doel was om een beter inzicht te verwerven in mijn persoonlijkheid, en hoe ik deze punten zo optimaal mogelijk kon aanwenden binnen mijn beroepsprofiel.
Het is vooral de mix van gedrevenheid, betrokkenheid en de "hands-on" aanpak van Ann dewelke voor mij het verschil heeft gemaakt. De concrete oefenmomenten ter voorbereiding van de selectiecommissie, de reflecties en diepgaande vragen waren zeer leerrijk. Ik kan stellen dat - dankzij haar "knowhow", passie en enthousiasme - deze sessies hebben bijgedragen tot het verwezenlijken van een nieuwe, uitdagende stap in mijn carrière.
Loopbaancoaching - knopen doorhakken
Domino DW
Ann is een heel enthousiast en positief iemand. Dankzij haar begeleiding, is het me gelukt om enkele knopen door te hakken. De gesprekken die we samen hadden, waren soms confronterend voor mezelf, maar hebben mij wel een beter zelfinzicht en meer zelfvertrouwen gegeven. Ze weet exact in te spelen op een bepaalde situatie en dit op een zeer aangename en professionele manier.
Liesbeth S
Mijn loopbaancoach verraste mij door haar snelle en gevatte analyses. Ze heeft me geleerd om zelfzorg en doelgerichtheid op een onbewuste manier samen te laten werken, de resultaten van haar aanpak kon ik direct voelen. Ann is correct, straalt van energie en haar milde meelevende ingesteldheid is exact wat ik nodig had.”
Nina H
Tijdens de gesprekken kreeg ik nieuwe inzichten over mezelf en over mijn job + concrete tips om te gebruiken in de praktijk. Ik vond het heel fijn dat de begeleiding echt op maat van mijn noden was, en geen standaard traject dat voor iedereen hetzelfde is. Ann voelt mensen goed aan, ze kan goed luisteren en inschatten welke tools/hulpmiddelen ze moet inzetten om iemand te helpen.”
Loopbaancoaching
Sylvie Fratermans
Loopbaancoaching was voor mij de bevestiging die ik nodig had. Ook al wist is goed wat ik wou, toch heel nuttig. Het gaf me telkens weer de nodige energie om door te gaan. Ann stond me be bij om door te gaan op een moment dat gelatenheid de kop op steekt. Ze gaf me steeds zelfvertrouwen om door te gaan.”
Eva Jacobs
Ik zocht een kant-en-klare oplossing. Iemand die voor mij zou beslissen wat ik moest doen. Het pasklare antwoord kreeg ik niet, maar wel zo veel meer. Ik heb geleerd om terug lief te zijn voor mezelf en te ademen. Ik heb in 2020 mijn gelukkige ik teruggevonden. Daarvoor : dikke merci, Ann!
Saskia Vandeputte loopbaanvraagstuk
Saskia Vandeputte
Ann is een no-nonsense en betrokken loopbaancoach. Haar aanpak is tegelijk ondersteunend en op een helpende manier confronterend. Ze is discreet en to-the-point. Ann maakt vaart en houdt halt waar nodig. Zo doet ze je stilstaan bij dat wat ertoe doet. Ze luistert met open aandacht en koppelt terug op een manier die je verder helpt met je loopbaanvraagstuk. Wat ik erg sterk vond: Ann analyseert vlot de situatie die je aanbrengt en voelt feilloos aan wat er speelt, zonder te versmelten met jouw perspectief als coachee. Ze begeleidt je hartelijk én nuchter op jouw pad. Het resultaat? Je rondt op een deugddoende manier af met een helder beeld en stappen die je effectief kan zetten.
Caroline D
Ik wil je bedanken voor je begeleiding in de zoektocht naar een geschikte tewerkstelling. Door in dialoog te treden met jou evenals de diverse oefeningen, begon ik een aantal aspecten welke een vanzelfsprekend waren voor mij toch in vraag te stellen. Hierdoor, kreeg ik een beter zicht op mijn sterke punten, werkpunten evenals potentieel.