Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator websiteLeiderschap | Ann Devynck

Zelfbewuster leiden en motiveren?
Hoe een inspirerend en coachend leider worden?

Leidinggevenden hebben de uitdaging om objectieven te bereiken en daarbij ook medewerkers mee in beweging te krijgen. Investeren in leiderschap dat mensen inspireert is dan ook een must!  

Leidinggevenden hebben een grote impact op de tevredenheid van hun medewerkers. Gemotiveerde medewerkers zorgen immers voor betere prestaties! 

Afbeelding
Ann Devynck | Leiderschap & Ondernemerschap
Ann Devynck | Leiderschap & Ondernemerschap

MOGELIJKE THEMA’S 

  • Doeltreffend communiceren 
  • Duidelijkheid scheppen/richting geven
  • Omgaan met conflicten en stress
  • Omgaan met veranderingen
  • Grenzen stellen
  • Leren kijken vanuit verschillende standpunten 
  • Omgaan met verschillende visies
  • Motiveren en waarderend benaderen

Ik begeleid je als leidinggevende/ondernemer in het verder ontwikkelen en versterken van effectief leiderschap. Daarnaast geef ik je graag advies bij specifieke uitdagingen in je team en ben ik een klankbord waarbij je te nemen stappen kan aftoetsen.

RESULTAAT
Door nieuwe inzichten en opties te ontdekken, sta je steviger in je schoenen én integreer je nieuwe vaardigheden in coachend leiderschap.


Wat klanten over Ann zeggen

Greet Buytaert
Greet Buytaert
Op een heel flexibele en spontane manier begeleidt Ann verschillende teams, helpt hen om constructief samen te werken, bemiddelt bij conflicten en ondersteunt de leidinggevenden in hun functie. Ze zorgt niet alleen voor inzicht in de professionele taken , maar zorgt ook voor persoonlijke groei. Ann toont een sterke empathie voor de mensen die ze begeleidt en voelt haarfijn de dynamiek van een groep aan.
Christophe De Keyzer
Christophe De Keyzer
Als startende leidinggevende is begeleiding door Ann zeer welkom. Haar advies is steeds to the point en zeer bruikbaar. Bovendien weet zij als geen ander de juiste zaken in jezelf naar boven te halen.
Katrien Delaet
Katrien Delaet
Ann heeft de capaciteit om op een korte tijd rechtstreeks naar de kern te gaan. Op een opbouwende manier houdt ze een spiegel voor en stelt ze gerichte vragen zodoende je je bewust wordt van je professionele sterktes en zwaktes. Dit is een enorme troef in verdere ontwikkeling.
Kim De Greef
Kim De Greef
Ann stimuleert en geeft die extra drive waar nodig en zwakt af waar wenselijk. Motiveert, structureert, ondersteunt in denk- en beslissingsprocessen.
Willemien Dierckx
Willemien Dierckx
Zeer interessant om van Ann te leren hoe je beter kan communiceren. Het is ook zalig om bij te leren van een persoon die dit met passie doet.
Christophe DB
In de toekomst keer ik zeker nog terug naar Ann als coach, dit als gesprekspartner, klankbord, persoon die me een spiegel voorhoudt, die me prikkelt en uitdaagt om nieuwe inzichten en opties te ontdekken om mezelf als persoon en in mijn professionele carrière te blijven ontwikkelen.”
Karen S
Ann heeft een zeer professionele aanpak, heeft kennis van zaken en is niet vasthoudend aan een strikt stramien maar werkt op maat. Ann is concreet, geen geitewollensokken-gedoe. Ik raad haar sterk aan!”
KS - Product Owner
Er is veel "expliciet" geworden voor mezelf. Gedrag dat ik vertoon heeft een duiding gekregen wat maakt dat je er mee aan de slag kan.
Door de coaching ben ik er in geslaagd om bij mijn huidige werkgever duidelijk aan te halen wat er moet veranderen. Die duidelijke communicatie heeft al tot actie geleid.
Leiderschapscoaching
Estelle Doms
De combinatie van haar professionele ervaring in commerciële bedrijven en haar charismatische persoonlijkheid gaven mij een gevoel van vertrouwen. We bespraken moeilijkheden waarmee ik als leidinggevende te maken kreeg en al ‘rollenspelend’ kreeg ik nieuwe inzichten en het vertrouwen in mijn capaciteiten. Ann gaf me concreet advies over hoe ik kon omgaan met lastige situaties en reikte handige handvaten aan voor het voeren van moeilijke gesprekken.

Daarnaast namen we ook mijn perfectionisme onder handen. Via een speciale techniek bracht Ann mij in contact met mijn onderbewuste criticus en vrolijke vrije kind. Ze zorgde ervoor dat ik beide delen kan herkennen en aanspreken. De ervaringen voelden aan als erg diepgaand. Ze brachten een duurzame verandering in mij op gang.