Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator websiteIndividuele Coaching | Ann Devynck

Heb je behoefte aan helderheid?
Wil je bewust leren handelen in een duidelijke richting?

In het coachingstraject word je je bewust van waarden, onbewuste patronen die spelen én hoe bepaalde overtuigingen je beperken. Je ontdekt je innerlijke drijfveren en leert terug in je kracht te staan. Ik bied je ondersteuning bij het wegwerken van blokkades, waardoor je jezelf beter in staat stelt je gewenste doel te bereiken.   Je slaagt erin om keuzes te maken die bij je passen omdat je zicht hebt op wat er voor jou echt toe doet en wat niet.

Afbeelding
Ann Devynck - individuele coaching
Ann Devynck - individuele coaching

AANPAK & RESULTAAT

Iedereen is uniek en ieders vraag is anders.  Verwacht dus geen voorgekauwde koek. Ik reik je de juiste tools aan zodat je meer in je kracht kan staan en ook effectief stappen durft te zetten.

Door nieuwe inzichten en opties te ontdekken, kan je helderder denken, krijg je meer zelfvertrouwen, voel je je beter in je vel en ontwikkel je meer geloof in je kunnen. Je ervaart meer plezier in wat je doet en hervindt je passie en creativiteit. 

Ik prikkel je en daag je uit. Soms kritisch, maar altijd met respect. Ondersteunend en in vertrouwen.


Wat klanten over Ann zeggen

Leen Van Kerckhoven
Leen Van Kerckhoven
Zeer aangenaam om met zo een betrokken coach te mogen werken! Ik had bij de start meteen het gevoel dat mijn vraag én ikzelf begrepen werd, én niet be/veroordeeld.
Ik heb terug geloof in mezelf gekregen en heb een aantal houvasten gekregen waar ik nu nog vaak naar teruggrijp als het nodig is!
Het gemak waarmee je de zaken kan benoemen, hielpen mij enorm vooruit en roept elke keer toch weer wat bewondering op! MERCI!
Hilde P.
in maart 2018 draaide de job, die ik nochtans graag deed, uit in een burn-out. Onzekerheid, frustratie, schuldgevoel, vermoeidheid voornamelijk mentaal... ik zat in een grijze wolk zonder zicht op hoe het verder zou gaan.
In de coaching sessies bij Ann leerde ik andere perspectieven aannemen, positiever kijken naar mezelf en de situatie. Ik leerde de burn-out aanvaarden als een geschenk, iets positief, een kans.
Dankzij deze coaching sta ik weer met een beetje meer zelfvertrouwen in het leven. De grijze wolk is opgeklaard en ik heb de kans gegrepen om een nieuwe weg in te slaan.

Bedankt Ann, voor de koe, het wandelen, de spiegels, het lachen en huilen.
Ik leerde mij meer met mezelf en mijn situatie te verzoenen, en daardoor ook meer open te staan voor het anders zijn en anders denken van anderen, zowel op professioneel gebied als privé. Gaandeweg begon ik tijdens onze aangename babbels zelf de antwoorden op sommige van mijn levens -en carrièrevragen te geven.
Ik kan de gesprekken met Ann iedereen warm aanbevelen. Ze haalt in jou naar boven wat je misschien zelf weet, maar op een of andere manier onderdrukt of negeert. Ze geeft je inzicht en schetst mogelijkheden, maar de keuzes, die maak je uiteindelijk natuurlijk helemaal zelf.
Dieter W.
Door mijn lopende echtscheiding, was ik erg op zoek naar mezelf en mijn plekje in de wereld. Via via kwam ik in contact met Ann en begonnen we een zoektocht. Zij heeft mij, door een spiegel voor te houden en doelgerichte oefeningen op enkele sessies tijd enorm vooruit geholpen. Ik vond ook het ritme erg prettig: het was aan mij om te kiezen wanneer en hoe lang we elkaar zouden zien, en zij raadde mij aan niet te vaak af te spreken (we lieten typisch een zestal weken tussen de sessies) om mezelf vooral ook door het proces te laten lopen.
LIesbeth V.
Ik heb handvaten gekregen om me aan vast te houden en aan op te trekken. Ann heeft me echt doorheen een heel moeilijke fase geholpen door mezelf echt een hele grote spiegel voor te houden..
Ann is echt een zalige madam! Ik voelde meteen een klik en heel belangrijk, ik voelde meteen heel veilig bij haar.
Arno S
Na het halen van verschillende persoonlijke doelen was ik het noorden even kwijt & wist ik niet meer wat te doen. In slechts enkele coachingsessies heeft Ann me geholpen om mezelf terug te vinden.
Onze gesprekken waren open, nuchter & raakten de juiste snaren. Ann gaf me de juiste tools om mee aan de slag te kunnen. Diezelfde tools gebruik ik nu nog steeds & zijn nu mijn compass in het leven.
Ik ben Ann enorm dankbaar voor haar hulp, haar inbreng brengt me elke dag verder vooruit & zorgt voor een serieuze boost in mijn leven! Ik geniet elke dag!”