Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator websiteCoaching voor medewerkers | Ann Devynck

Zorg dragen voor je medewerkers?
Je medewerkers in hun kracht zetten?

Hoe zorg je er voor dat mensen geëngageerd en enthousiast aan het werk blijven?   Coaching kan een manier zijn om extra draagvlak te ontwikkelen.   Individuele coaching biedt immers een inzicht op het eigen functioneren en bewerkstelligt positieve gedrachtsverandering.

Bij een coachingstraject  wordt je werknemer ondersteunt en versterkt in zijn/haar rol binnen de organisatie.  

Afbeelding
coaching in bedrijven
coaching in bedrijven

MOGELIJKE THEMA’S 

  • Compententies & talenten versterken
  • Omgaan met stress & werkdruk
  • Zelfvertrouwen boosten
  • Assertiviteit verhogen
  • Perfectionisme als troef
  • Gezonde work-lifebalans
  • Reintegratie na burn-out
  • Communicatieskilss verbeteren
  • Samenwerking met collega's verbeteren

Afhankelijk van de coachingsvraag wordt een coachingstraject op maat uitgestippeld.

 

Of wil je op maandelijkse basis een vaste coach in je bedrijf, waar iedereen op spreekuur kan komen om zich te laten coachen in zijn eigen ontwikkeling?   

Contacteer me

Wat klanten over Ann zeggen

Greet Buytaert
Greet Buytaert
Op een heel flexibele en spontane manier begeleidt Ann verschillende teams, helpt hen om constructief samen te werken, bemiddelt bij conflicten en ondersteunt de leidinggevenden in hun functie. Ze zorgt niet alleen voor inzicht in de professionele taken , maar zorgt ook voor persoonlijke groei. Ann toont een sterke empathie voor de mensen die ze begeleidt en voelt haarfijn de dynamiek van een groep aan.
Christophe De Keyzer
Christophe De Keyzer
Als startende leidinggevende is begeleiding door Ann zeer welkom. Haar advies is steeds to the point en zeer bruikbaar. Bovendien weet zij als geen ander de juiste zaken in jezelf naar boven te halen.
Katrien Delaet
Katrien Delaet
Ann heeft de capaciteit om op een korte tijd rechtstreeks naar de kern te gaan. Op een opbouwende manier houdt ze een spiegel voor en stelt ze gerichte vragen zodoende je je bewust wordt van je professionele sterktes en zwaktes. Dit is een enorme troef in verdere ontwikkeling.
Kim De Greef
Kim De Greef
Ann stimuleert en geeft die extra drive waar nodig en zwakt af waar wenselijk. Motiveert, structureert, ondersteunt in denk- en beslissingsprocessen.
Willemien Dierckx
Willemien Dierckx
Zeer interessant om van Ann te leren hoe je beter kan communiceren. Het is ook zalig om bij te leren van een persoon die dit met passie doet.
Christophe DB
In de toekomst keer ik zeker nog terug naar Ann als coach, dit als gesprekspartner, klankbord, persoon die me een spiegel voorhoudt, die me prikkelt en uitdaagt om nieuwe inzichten en opties te ontdekken om mezelf als persoon en in mijn professionele carrière te blijven ontwikkelen.”