Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator websiteBusines Coaching - Leiderschap | Ann Devynck

Nood aan een klankbord of mentor?
Wil je een inspirerend en coachend leider zijn?

Leiding­ge­venden en ondernemers hebben de uitdaging om objectieven te bereiken en daarbij ook medewer­kers mee in beweging te krijgen. Investeren in leider­schap dat mensen inspireert is dan ook een must!  

Afbeelding
Business Coaching | Ann Devynck
Business Coaching | Ann Devynck

Business Coaching

Als ondernemer of leidinggevende sta je er vaak alleen voor.  Je krijgt weinig oprechte en constructieve feedback van de mensen rondom.   Heb je nood aan iemand die zonder belang of oordeel kan luisteren? Iemand die buiten de organisatie staat, en die met een frisse kijk een ander perspectief kan bieden?

Ik ben voor jou:

 • Een objectieve gesprekspartner voor al je zorgen, twijfels en vragen;
 • Een mentor bij het uitwerken van je business
 • Een neutrale partij bij conflicten;
 • Een klankbord

Daarnaast krijg je meer zelfinzicht in eigen leiderschapsstijl, competenties, waarden, overtuigingen en belemmeringen.

Leiderschapscoaching

Leiding­ge­venden hebben een grote impact op de tevreden­heid van hun medewer­kers.     Gemoti­veerde medewer­kers zorgen immers voor betere presta­ties! 

Mogelijke thema's in een coachingstraject:

 • Voorkomen en aanpakken van stress en burn-out

 • Communicatieproblemen en stroeve relaties

 • Conflicthantering

 • Verstoorde work-life balans

 • Gedaalde motivatie

 • Situationeel leiderschap

 • Perfectionisme coaching

Ik begeleid je als leidinggevende/ondernemer in het verder ontwikkelen en versterken van effectief leiderschap. Daarnaast geef ik je graag advies bij specifieke uitdagingen in je team en ben ik een klankbord waarbij je te nemen stappen kan aftoetsen.

RESULTAAT
Door nieuwe inzichten en opties te ontdekken, sta je steviger in je schoenen én integreer je nieuwe vaardigheden in coachend leiderschap.

Wil je een op maandelijkse basis een vaste coach in je bedrijf , waar iedereen op spreekuur kan komen om zich te laten coachen in zijn eigen ontwikkeling?   

Contacteer me

Wat klanten over Ann zeggen

Ann was voor mij een daadkrachtige en ervaren gids die erin geslaagd is me een beter inzicht in wat voor mij belangrijk is in een werksituatie, waardoor ik dit duidelijker kan formuleren in gesprekken met mijn leidinggevende
Piet Haerens - CEO
Piet Haerens - CEO
Ann is een warm, gedreven en attent persoon. Zij is op zoek naar wat positief is als kracht voor waardengedreven gedrag. Ze is een coach die niet oordeelt en snel tot de essentie komt, patronen herkent. Ze brengt je onbewuste overtuigingen die je beperken aan de oppervlakte. Ik heb Ann ervaren als een coach die durf etaleert en lef heeft om je een spiegel voor te houden wanneer nodig. Ann heeft me mijn passies en creativiteit laten herontdekken en me de weg getoond om te kiezen voor wat echt waardevol is vanuit mijn sterktes.
Liesbeth S.
Mijn coach verraste mij door haar snelle en gevatte analyses. Ze heeft me geleerd om zelfzorg en doelgerichtheid op een onbewuste manier samen te laten werken, de resultaten van haar aanpak kon ik direct voelen. Ann is correct, straalt van energie en haar milde meelevende ingesteldheid is exact wat ik nodig had.
Magda H.
Mijn gesprekken met Ann waren een zeer aangename en zeer verhelderende ervaring. Ze hield me wel een spiegel voor, die zowel de positieve als de mindere kanten van mezelf lieten zien, en ik geef toe, dat prikte soms even. Inzicht in jezelf krijgen is moeilijk en soms wat pijnlijk. Ann legde ook steeds veel nadruk op mijn positieve kanten. En na de gesprekken voelde ik me ook steeds optimistisch gestemd. Ik moet dus besluiten dat Ann mijn werkpunten zeer professioneel heeft aangepakt. Er was nooit een bittere nasmaak na onze gesprekken, integendeel.
Jean Lauwers - Business Coaching
Jean Lauwers
Ann is duidelijk iemand die veel troeven bezit en die deze discreet maar efficiënt weet te gebruiken.
Als coach combineert Ann een informele stijl met zeer veel empathie. Dit levert niet alleen boeiende gesprekken op of een “feel good moment” maar vooral zéér concrete voorstellen en oplossingen. Top coach !
Ann VG
De aanpak is top! Er wordt naar je geluisterd en de juiste vragen worden gesteld waardoor je inzichten krijgt over hoe het anders kan. Bij een coach is bet heel belangrijk dat je 100% jezelf kan zijn en dat je alles kan zeggen en vragen. Er mag geen remming zijn. Bij Ann had ik dat gevoel helemaal. Blijf zoals je bent, je bent top!
Referentie business coaching
Van Breda Risk & Benefits
"Het feit dat een oppartijdige partij naar je luistert, niet veroordeelt maar je de hand aanreikt, heeft me goed gedaan."
"Ann fungeerde als klankbord en hielp mij door te luisteren en kritische vragen te stellen. Heel leerrijk om op een snelle manier, in een veilige omgeving met een ervaren iemand de zaken scherp te stellen."
"Het is fijn dat er iemand van op een afstand je verhaal bekijkt en je doet nadenken zodat je zelf op een oplossingsgerichte manier naar je situatie kan kijken".
Ann heeft een luisterend oor, een vakkundige uitleg zonder te oordelen en geeft hele goede tips mee om verder uit te bouwen. Ze heeft verder een positieve overtuigingskracht om je eigen talenten naar boven te laten komen.
Ann A. - Director
De coaching vertrekt heel duidelijk vanuit de behoefte van de coachee. Er is heel veel luisterbereidheid en veel concrete tips worden er gegeven. Ik heb mezelf ook beter leren kennen in wat ik wil en wat ik niet wil in mijn professioneel/persoonlijk leven en dat het doseren van energie noodzakelijk is.

Ik ervaar dit coachingtraject met Ann als zeer positief. Vanaf dag 1 was er een persoonlijke klik tussen ons en veel positieve energie. Ze anticipeerde zeer goed op de noden die ik op elk moment had. Ze stuurde/stuurt ook regelmatig interessante artikels, podcasts, filmpjes met concrete tips met linken naar de sessies die we hadden.
Ann liet me ook kennis maken met het houden van meetings als wandelend, echt een success binnen mijn team, dank daarvoor

Waarom zou je dit anderen aanraden?
Soms heb je een iemand nodig die niet te dicht bij je staat om je daar van bewust te worden en er dan ook iets mee te doen. Ik heb zeer goede herinneringen aan onze samenwerking.
Ilse W
Ik ben je heel erg dankbaar voor de inzichten die je me hebt gegeven het afgelopen jaar en de rust die je hebt gebracht in mijn hoofd. Vorige week was ik op een grijze natte dag naar mijn ouders aan het rijden en telkens als ik het bruggetje onder rij, dan komen mijn gedachte terug naar onze wandelingen.
Chloe Mignolet - Sales Manager
Ann Devynck heeft naast haar expertise als coach, tevens heel wat (relevante) business ervaring. Dat is naar mijn ervaring eerder schaars bij loopbaancoaches. Daarom, voor mij als professional, inmiddels al iets verder in mijn carrière, is het een absolute troef geweest dat deze dame écht weet waarover ze spreekt. Heel veel kennis, ervaring en inleving, het vermogen om details, en vaak bottlenecks, bloot te leggen, in een groter geheel. Wie op zoek is naar high level coaching, een sparringpartner, iemand die je eye-openers biedt én samen met jou perspectief creëert? Ik kan je Ann zeer sterk aanbevelen!